torstai 6. huhtikuuta 2017

Turus..The Voice of Finland


Hellurei
Pari viikkoa sitten olimme tyttäreni kanssa muutaman päivän visiitillä Turussa. Matkan pääinnoittajana toimi  The Voice of Finlandin live-lähetys. Logomoon siis kurvattiin hyvissä ajoin pe-iltana. Siellä kaikki toimi jouhevasti ja helposti. Lähetyksen kulkuun saimme hyvät ohjeet ennen ohjelman alkua.


Oli jännittävää ja mielenkiintoista seurata ohjelman etenemistä..

Aina yhtä IHANA ja sydämellinen Michael Monroe jaksoi huomioida yleisöä ja fanejaan aina mainoskatkojen aikana. Michael on ollut idolini 80-luvun Hanoi Rocks:n ajoista lähtien.. Niinpä oli huikeaa saada hetki huomiota häneltä ja päästä yhteiskuviin 

Tuota ilta tullaan muistelemaan vielä usein :)

Turussa kiertelimme tietenkin kauppoja ja Aurajoen rannassa teimme kävelylenkin auringon paisteessaReissuun kuului hyvä ruoka ja leivokset..

Lomanen oli siis mitä onnistunein ja parhain...Mutta kumma on se, kun mulla tulee aina parin päivän jälkeen kamala kiirus kotiin ja ikävä kaikkia arkirutiineja!! Huh. En tiedä mistä johtuu, mutta niin se vain on. Nautin olla kaupungeissa ja syömisistä ravintoloissa..Hotellien tunnelmasta..mutta maksimissaan viikonlopun verran. Sen jälkeen ärsyynnyn todella ruokalistojen tutkimisesta ja oleilusta. Jotenkin se alkaa tuntumaan suorastaan pröystäilyltä ja kaipaan kotiin syömään aamupuuroa ja nakkikeittoa :D Huomaan myös matkoilla kaipaavani salitreeniä ja kotisaunaa sekä joogaa omassa rauhassa. Toki mielessä on myös kotiin jääneet läheiset.
Minulle siis vain muutaman päivän irtiottoja, lyhyitä lomasia..kiitos :)
Matkat lappiin ja patikointireissut ovat sitten asia erikseen..niistä pystyn nauttimaan pidemmän ajan. Eikä tule kiire minnekkään.


Tässä vielä äititytär kuva..juuri ennen Logomoon lähtöä..jännittyneet tunnelmat :)

Tällaista tällä kertaa..
Aurinkoisia huhtikuun päiviä kaikille  

5 kommenttia:

 1. Ihana miniloma :) Ja olet päässyt idolisi kainaloon <3
  Mun täytyy tunnustaa: en ole katsonut yhtään jaksoa VOFia, koskaan.

  Muksaa viikkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,samoin sulle 💛 Näinhän se on, kaikki ei telkussa kiinnosta ja on niin paljon muuta mielenkiintoisempaa tekemistä. Mulla saattaa mennä päiviäkin,ettei tuu telkkaria avattua. Muutamaan ohjelmaan/sarjaan olen kyllä koukussa ja ne katson varmasti:)

   Poista
 2. Michael Monroe ei nuorempana kuulunut millään lailla mun suosikkeihin, eikä musiikkimielessä edelleenkään, mutta jost tollanen mielikuva mullekin on hänestä välittynyt, että on itseasiassa tosi symppis tyyppi ja varmaan kiltti ja huomaavainen. Eli voin sanoa, että nyt tykkään :).

  Mullekin tulee hirmu koti-ikävä aika äkkiäkin, jos ei olla koko perheen voimin reissussa. Jos joku jää kotiin, niin aina tulee kumminkin mietittyä, miten siellä menee.

  Mutta salille mun ei oo tullut ikävä pitkiin aikohin. Toivoisin, että tulis :D.

  Kuulosti ja näytti kivalta minilomalta. Iloista kotiviikonloppua nyt kumminkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka<3 Just sellainen kiltti ja symppis Michael on.. Eka mainoskatkolla ei aivan ehditty ottaa kuvaa, kun häntä kutsuttiin paikoilleen. Michael sanoi,että tulee kohta takaisin niin saadaan kuva otettua. Seuraavan tauon aikana hän sitten heti tuli meidän luokse..ja niin saatiin fotoiltua :) Pieniä asioita, mutta iso merkitys yleisölle/faneille. Muistankin hänen jossain haastattelussa sanoneen,että fanit ovat hänelle erittäin tärkeitä.. Ilman niitä ei olisi mitään. Näinhän se menee ja hän kyllä muistaa sen :) Pari viikonloppua olenkin ollut menossa, nyt nautin kotoilusta:)

   Poista
 3. Teillä ollut huippureissu ja ihan mahtava yhteiskuva! Sydämellistä pääsiäistä Anne <3

  VastaaPoista