perjantai 10. maaliskuuta 2017

Lomaviikon lomanen :)


Meillä on ollut tämä viikko talvilomaa.
Alkuviikosta hubailimme Oulussa, joka alkaa olemaan  jo varsin tuttu paikka.
Extrakivaa ja erilaista reissusta teki se, että olimme siellä ystäväperheen kanssa.

11-vuotiaalla pojallamme oli toiveissa päästä superparkkiin mutta koska mukana olleisiin kuului pari viisivuotiasta, niin valitsemme uutuuskohteen Leosleikkimaan. Paikka yllätti iloisesti tilavuudellaan ja raikkaalla ilmalla sekä hyvällä äänieristyksellä (ainakin melutaso pysyi siedettävänä) Kahvilatilat olivat isot ja kivasti sisustettu. Ja tekemistä löytyi isommillekkin lapsille. Päät märkinä siellä menivät koko neljätuntisen. Monenlaisia kiipeily-ja pelipaikkoja sekä trampoliineja tarjolla.
Hauska paikka, sinne vaan! :)

Leikkimaan jälkeen kirjauduimme Sokoshotelli Arinaan, jossa huilimme hetken.. 

Valkeassa tietenkin shoppailimme ja illalla lapset pääsivät katsomaan Lego Batmanin.

Elokuviin minun ei tarvinnuta osallistua, joten tutustuin hotellin kuntosaliin ja saunaan. Sali oli pieni mutta kivasti sisustettu. Ja kaikki tarpeellinen treeniin löytyi.

Sauna oikein yllätti viihtyisyydellään! Ihana vilvoitteluhuone linnunlauluineen.. Tein myös rentouttavan jalkakylvyn, kun siihen tarjoutui mahdollisuus. 

Illallisen söimme viihtyisässä ravintola Pannussa, jonka jälkeen uni maistui kaikille.

Seuraava päivä alkoi hotellin runsaalla aamiaisella. Uudehko aamiasravintola oli kauniisti sisustettu, etenkin valaisimet veivät huomion.


 Viihdyimme vielä päivän kylpylä Edenissä.
Reissun upein kokemus oli se, kun uimme ulkoaltaassa..Hankien ympäröimänä ja auringon paistaessa.


Kylpyläpäivän jälkeen olimme valmiita kotimatkalle.

Nyt olemme viettäneet muutaman kotipäivän, toki liikunnasta nauttien. Tänään pääsen kokeilemaan saunajoogaa. Sitä odotan innolla.

Mukavaa viikonloppua kaikille!
Anne

8 kommenttia:

 1. Onpa houkuttelevan näköinen saunaosasto! Ja aamiaishuone. Ja tottakai myös toi viimeisen kuvan ihanan puhdas lumi, josta täällä ei tänä talvena ole saatu nauttia (paitsi pojan sieltä teidän kotihuudeilta lähettämien kuvien muodossa :)).

  Kuulostaa kivalta lomanpätkältä. Sellaiselta, jossa kaikilla oli mieluisaa tekemistä. Just parasta.

  Iloista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka💛 Hiekkasärkkien maisemista on varmaan saanut kivoja kuvia tänä talvena. Ollut mukavasti lunta ja aurinkoakin. Jepulis,lomaretki suunniteltiin niin, että jokaiselle olisi mieluisia juttuja. Hyvin onnistuttiin,hauskaa oli😊

   Poista
 2. Kyllä Oulusa kelepaa! Me tosin lähdimme täältä esikoisen luo Turkuun. Eilen illalla kotiuduimme ja nyt olenkin päivän siivonnut. Illan päälle yritän laittaa vähän päivitystä blogiin. Mukavaa loman jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos😊 Kyllä tosiaan kelepaa mutta varmasti myös Turussa on mukavaa dallailla. Sinne pääsenkin parin viikon päästä!

   Poista
 3. Ihana tuo sauna ja Edenissä taisin olla kolmena talvena peräkkäin, kun ukkelin työhommat ulottui Ouluun silloin ja majoittauduttiin Edenissä. :) Ihanalta lomalta tuntuu. <3 Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia💛 Tuo saunaosasto oli kyllä ihan huippu,harvoin hotelleissa näkee tuollaista. Kivoja,pieniä yksityiskohtia jotka matkailija kyllä huomaa..Ollut kyllä mukava lomaviikko ja aurinkoisia päiviä.

   Poista
 4. Lomanne tuntuu juuri sellaiselta kuin loman pitääkin - ja kiva, että sinulle järjestyi myös omaa aikaa;)
  Minulla oli myös viime viikolla pieni 3 päivän loma, joka meni flunssassa maatessa - ja niin meni myös tämä viikko kokonaan.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos💛 Onpa harmi, kun lomapäivät menneet sairastuessa. Eikös se tunnollisilla työntekijöillä mene just niin..kun loma alkaa niin pöpöt iskee.Toivottavasti saat kevään aikana pidettyä oikeita lomapäiviä, jotta akut latautuu😊

   Poista